shadow

Sprega kamen

Eksploatacija, proizvodnja i obrada kamena

Tvrtka sprega osnovana je 2001 godine, s namjerom ujedinjenja proizvođača arhitektonsko-građevnog kamena, te prodaje kamenih blokova i ostalih proizvoda od kamena I mramora na domaćem i stranom tržištu.

proizvodnja i obrada kamena
shadow

Višegodišnje iskustvo

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu danas smo jedna od vodećih izvozno orijentiranih tvrtki.

Svojim poslovanjem udovoljavamo svim zahtjevima i standardima kupaca od Europe, Sjeverne i Južne Amerike, Australije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Kine.

proizvodnja i obrada kamena
shadow

Proizvodnja i obrada

  • Specijalizirani smo za izvođenje složenih radova
  • Blokovi, tehnički kamen za nasip, obale, marine, poluproizvodi (gaterske ploče)
  • Gotovi proizvodi za interijer, exterijer, za popločavanje ulica, trgova, obala (rubnjaci za obalu), profilirani elementi, podovi i sl.
proizvodnja i obrada kamena
shadow

Ekspolatacija kamena

Naši kamenolomi se nalaze na području Hrvatske te Bosne i Hercegovine, time garantiramo vrhunsku kvalitetu i autentičnost naših proizvoda.

Osim kamenoloma imamo i vlastitu proizvodnju gotovih proizvoda na Braču i u Planom koje se nalazi u neposrednoj blizini Splita.

Naše reference

kamen za interijere
shadow
AVORIO kamen

Južna Korea

avori san sebastian za fasade
shadow
AVORIO kamen

NOVOTEL – Abu Dhabi

plano kamen za podove
shadow
PLANOLIT

Hanghzou Kina – G20 Summit arena

plano kamen za bazene
shadow
PLANOLIT

Bazen – otok IŽ

Posjetite nas na sajmovima

Kao i dosadašnjih godina i ove godine ćemo izlagati na sajmu Marmomacc u Veroni, koji će se održati u periodu od 26.09.-29.09.2023. Nadamo se Vašem posjetu na štandu F5 u Hali 12
Posjetite nas na sajmu MARMO+MAC u Veroni od 29.09.-02.10.2021 https://www.marmomac.com/en/home-english/
Posjetite nas na sajmu “International Natural Stones, Design & Technology Exhibition” u Veroni Datum: 25.09.-28.09.2019 Lokacija: Opširnije o Sajmu
Posjetite nas na 45. međunarodnom sajmu građevinarstva (UFI) – SEEBE Datum: 17/04 –20/04/2019. Lokacija: U organizaciji HGK Opširnije o Sajmu
Posjetite nas na Munchen BAU 2019, vodećem svijetskom sajmu za arhitekturu, materijale i sustave. Datum: 14.01-19.01.2019 Lokacija: Hall A1, stand 111

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/