Proizvodi od kamena

Blokovi, gaterirane ploče, gotovi proizvodi za: Fasade, Podove, zidove, gazišta, klupčice, masivne elemente, Kocke, Bunje, Složene proizvode

Blokovi od kamena i gaterirene ploče

proizvodi od kamena - blokovi
shadow
Kameni blokovi
Detaljnije
proizvodi od kamena - ploče
shadow
Gaterirane ploče
Detaljnije

U našim pogonima za obradu kamena SPREGA KAMEN u Planom i u pilani KAVADUR u Donjem Humcu, kamen prerađujemo u:
Blokove
Gaterirane ploče – samo u pogonu za obradu kamena Sprega Kamen
Gotove proizvode za: Fasade, Podove, zidove, gazišta, klupčice, masivne elemente, Kocke, Bunje, Složene proizvode

Gotovi proizvodi od kamena

Proizvodi od kamena, dugoročno gledano su cjenovno prihvatljivi. Prirodan kamen za razliku od keramičkih pločica ima dulji vijek trajanja otporniji je na atmosferalije i njegovo održavanje iziskuje minimalan trošak vremena i novca.

Prirodan kamen je odličan izolator, čijom ugradnjom troškove uporabe klima uređaja i grijanja svodi na minimum. Kamen je također i dobar zvučni izloator jer dodatnom ugradnjom dobrih prozora i vrata, možete zaboraviti na buku.
Jako važna karakteristika prirodnog makena je da je otporan na vatru.

Proizvodi od kamena koji se koriste u građevinarstvu i arhitekturi su ekološki prihvatljivi jer ne zahtijevaju dodatno održavanje kemikalijama ili premazima, a traje godinama.

proizvodi od kamena - kamen za interijere
shadow

Kamen za interijere

Detaljnije
proizvodi od kamena
shadow

Kamen za javne površine

Detaljnije
proizvodi od kamena
shadow

Kamen za bazene

Detaljnije
proizvodi od kamena
shadow

Stepeništa

Detaljnije
proizvodi od kamena
shadow

Podovi

Detaljnije
proizvodi od kamena
shadow

Kamen za fasade

Detaljnije

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/