Upotreba prirodnog kamena za podove

Otporan na vatru, ekološki prihvatljiv, dugoročno gledano cjenovno je prihvatljiv

Kamen za podove

Kamen za podove u našoj ponudi dostupan je u nekoliko vrsta i načina obrade. Za vaš pod, prirodni kamen je Vaš najbolji izbor za trajnu ljepotu.
Bez obzira da li gradite kuću ili je obnavljate, prirodni kamen vam nudi neuspredivu ljepotu i jedinstvenost. On dodaje pravu vrijednost vašem domu. Kamen je prirodan i nema dva identična komada, što znači da je svaki unikat i da je svaki pod samim time prepoznatljiv i jedinstven.

Prednosti kamena za podove u odnosu na druge materijale

Jedna od najvećih prednosti kamena za podove je trajnost. Njegova trajnost je određena fizičko – mehaničkim svojstvima, poput visoke tlačne čvrstoće i otpornosti na habanje, smrzavanje , utjecaj atmosferalija itd. Ukoliko je kamen za pod pravilno postavljen i održavan, može trajati desetljećima i više.
Prirodni kamen za podove je odličan izolator, njegovom ugradnjom troškovi hlađenja i grijanja svode se na minimum.
Još jedna stvar koja je jako važna – kamen za podove otporan je na vatru.

Ekološka prihvatljivost
  • potpuno prirodan,
  • inertan,
  • ekološki prihvatljiv materijal koji ne zahtijeva dodatno održavanje kemikalijama ili premazima
  • traje godinama
Kamen za pod je dugoročno isplativiji u odnosu na druge materijale

Zvuči čudno ali je istinito – prirodni kamen za pod je dugoročno jeftiniji od bilo kojih drugih materijala. U početku ako usporedimo prirodni kamen i npr keramičke pločice, laminate i sl… – kamen je definitivno skuplji. Međutim, nakon ugradnje kamena, njegovo održavanje zahtijeva minimalan trošak vremena i novca.

Podovi

kamen podove
shadow

PLANO – G20 summit arena Kina

kamen za podove
shadow

SILIT – Hotel PRESIDENT Dubrovnik

kamen za podove
shadow

AVORIO – južna Korea

Pošalji upit

Ime i prezime (obavezno)

Your E-mail (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/