Proizvodi

O nama

Tvrtka sprega osnovana je 2001 godine, s namjerom ujedinjenja proizvođača arhitektonsko-građevnog kamena, te prodaje kamenih blokova i ostalih proizvoda od kamena I mramora na domaćem i stranom tržištu.

Nakon niza godina pozitivnog radnog iskustva, te stvaranja širokog kruga poslovnih suradnika, naročito u inozemstvu, SPREGA je danas jedna od vodećih izvozno orijentiranih tvrtki. Veći dio proizvoda svojih kooperanata plasira na razna svjetska tržišta. (Italija, Njemačka, Australija, Amerika, Dubai, Korea, Kina…)

Vodeći ljudi društva imaju višegodišnje iskustvo u preradi i obradi kamena kroz društva u kojima su ranije djelovali.
Svojim poslovanjem i opremom možemo udovoljiti svim zahtjevima kupaca, a cilj nam je naglašavati kvalitetu i brend poznatog Bračkog kamena te ostalih proizvoda u našem asortimanu.

Novosti

03

ruj
Kao i dosadašnjih godina i ove godine ćemo izlagati na sajmu Marmomacc u Veroni, koji će se održati u periodu od 26.09.-29.09.2023. Nadamo se Vašem posjetu na štandu F5 u Hali 12

08

ruj
Posjetite nas na sajmu MARMO+MAC u Veroni od 29.09.-02.10.2021 https://www.marmomac.com/en/home-english/

KAMENOLOMI

Nalazišta kamena su s područja Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Pogodan je za radove na eksterijeru i interijeru, te za vertikalne i horizontalne površine, u svim oblicima obrade.
Kako kamenolomi tako i proizvodnja gotovih proizvoda nalaze se na Braču i kraj Splita. (vidi sliku, trebalo bi staviti kartu da se vidi Brač- Donji Humac, te Plano kraj Trogira)